AMK essen - logo hand

Over AMK essen

 
In 2001 is Jeroen gestart met praktijkvoering in de kinesitherapie in Essen op het Heuvelplein 22.

In 2003 heeft de praktijk een naam gekregen: AMK essen. De praktijk is verhuisd naar Dreef 9 om daar in 2005 uit te groeien tot een uitgebreide, moderne groepspraktijk na een flinke verbouwing.

Wij hebben in 2021 terug een vestiging geopend op het Heuvelplein, waar het in 2001 allemaal begon. Een rustige, warme plek.

AMK essen is gestart als een praktijk die stap voor stap uitgegroeid is tot een heuse ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen om te werken aan hun gezondheid.

De kern van de praktijk is ‘The Great Place To Work’. Een plaats waar zowel de patiënten als de collega’s therapeuten, zich thuis moeten voelen. Zich gehoord voelen. Waar er respect voor elkaar is en waar vertrouwen heerst. Waar er een evenwicht wordt gezocht tussen de draag -en daadkracht.

Graag komen werken. Graag in therapie komen. Goesting hebben om er samen een aangename en leerrijke dag van te maken. Alleen gaat het sneller, samen kom je verder.

Het logo van de praktijk, is een symbolisch ‘handje’. Verwijzend naar de nadruk die we leggen op het manueel behandelen.

De naam AMK staat voor:
‘Actieve’, omdat wij de nadruk leggen op de actieve medewerking van de patiënt.
‘Manuele Therapie’, omdat wij vrijwel uitsluitend manueel behandelen.