Persoonlijke benadering

Door de verschillende specialiteiten in huis kunnen we de patiënt een gerichte behandeling geven. We nemen dan ook voldoende tijd voor het vormen van een diagnose. De eerste sessie staat daarom in het teken van de anamnese: praten en luisteren. Met behulp van fotomateriaal en gewrichtsmodellen krijgt de patiënt daarna heldere informatie over de klacht en de behandelwijze.

Transparante benadering

In overleg met de patiënt stellen we een behandelschema op dat zowel tijdens de behandelsessies als thuis stipt dient te worden gevolgd. Het is van belang dat de patiënt bewust leert omgaan met en leert luisteren naar het lichaam. Deze gedragswijziging kan klachten voorkomen.

Wekelijks overleg

Wekelijks wordt op donderdagmiddag een vergadering gehouden waar alle patiënten worden besproken. Hier wordt beslist of de therapie goed resultaat geeft of dat we artsen-specialisten moeten contacteren voor verder onderzoek. Verslaggeving is en blijft zeer belangrijk. Dit wordt telefonisch of via mailing verzorgd om een zo goed mogelijke communicatie te behouden tussen kine-patiënt en artsen-specialisten.

Zoekt u meer informatie over de praktijk?

Klik dan door naar de volgende onderwerpen: