Jeroen Schrooyen

Jeroen Schrooyen - AMK Kinesist - Fysiotherapeut Essen

Jeroen Schrooyen

Jeroen Schrooyen is in 1999 afgestudeerd als kinesitherapeut en heeft het officiële diploma “Manueel Therapeut” behaald.

Sinds 2001 is hij gestart met een eigen kine-praktijk. Hier wordt gewerkt volgens de principes van de manuele therapie en de medische trainingstherapie.
In 2005 is de praktijk uitgegroeid tot een moderne groepspraktijk waar individuele benadering van de patiënten centraal staat. Graag benadrukt hij de intense samenwerking tussen de therapeuten.

Tevens heeft Jeroen een specialisatie Viscerale therapie gevolgd in 2014. Dit past hij toe bij het specifiek behandelen van viscerale klachten (maag-lever-darmen…) in functie van rugpijn, en voor het specifiek behandelen van schedelbehandelingen in functie van hoofdpijn, migraine, kaakproblemen…

Hij is volledig opgeleid voor de Dry Needling therapie en past deze nu ook met succes toe op de wervelkolom en extremiteiten.

Jeroen heeft onlangs de Erkenning Manuele Therapie ontvangen voor bijzondere bekwaamheid.

Verder heeft Jeroen een opleiding gevolgd betreffende het behandelen van kaak en -kauwproblemen. Deze specialisatie vind u in ons menu bij TMD: Temporomandibulaire Disfunctie.

Kort geleden heeft hij de cursus Auriculotherapie afgerond.