Monique van de Liefvoort

Monique van de Liefvoort

Monique volgde verschillende opleidingen in coaching- en counseling methodieken, basis-psychologie en psychopathologie, en NLP. Zij helpt mensen sinds 2009 als coach en counselor met vraagstukken die te maken kunnen hebben met omgaan met emoties als verdriet en boosheid, communicatie, positieve gedragsverandering, stress en angst hanteren, een keuze maken bij een dilemma of bijvoorbeeld het bereiken van een betere werk/privé balans. Een overzicht van mogelijke hulpvragen vindt u op www.moniquevandeliefvoort.com.

Naast haar werk bij AMK essen helpt Monique bedrijven en andere organisaties met thema’s als leiderschapsontwikkeling, communicatie, samenwerken, cultuurverandering, conflicten, assessments en groepen mensen verbinden tot een team.

Het tarief voor een coaching of counseling gesprek is 60 euro per gesprek van 1 uur. Er is vooralsnog geen tussenkomst van een ziekteverzekering of zorgkas.

Soms wil een werkgever in overleg de sessies vergoeden, indien uw vraag verband houdt met uw werk. Zelfstandigen kunnen de sessies boeken als trainings- of opleidingskosten.